Over Norma

Norma is ontbijt, brunch, lunch, koffie en apéro.

Norma is dit alles, in-house of take away. Dus ook handig voor uw warme kop koffie op weg naar het werk, een lekkere lunch tijdens de middagpauze, een taartje voor thuis.

Norma is eten op het ritme van de natuur; na zomer komt herfst, na winter de lente. Een kleine maar fijne seizoenskaart met verse & lokale producten van gevestigde Gentse waarden of jonge ondernemers. Een kaart, aangepast aan wat de natuur ons biedt en waar wij allen zo naar verlangen: comfort food op Belgische herfstdagen, lekker luchtig tijdens de zomer en spannend verrassend in de lente.

Norma is een aangeboren liefde voor ‘the outdoors’, voor de pure eenvoud, voor de rust en schoonheid die de bergen met zich meebrengen. Ze zeggen het wel vaker, “balance is key”, dus is Norma ook thuiskomen in die zalige stad die Gent heet, met haar rock ’n roll vibe, duizend-en-een prikkels en immer inspirerende straten.

Norma is goeie muziek, mooie boeken, lezen op het terras, werken aan de bar. Bijkletsen, uren lang – want eentje is geentje. Norma is bovenal een plek om heerlijk te vertoeven – u weze meer dan welkom.

Ohja, ook na de openingsuren bijvoorbeeld, als u iets te vieren heeft, groot of klein, wij kijken zeer graag samen met u naar een gepaste feestformule.

 

 

%d bloggers liken dit: